Rugalmas lejáratú betétek

Gondolkodjon mindig két lépéssel előre. Ön ellenőrzi vállalkozásának bevételeit és kifizetéseit, mi személyre szabható megoldásokkal támogatjuk. Vállalkozása tevékenységétől függően válasszon rugalmas lejáratú, kedvező feltételek mellett igénybe vehető bankbetétet!

Teljes szabadság a lekötési futamidő kiválasztásában, nem számít, hogy 42, 78 vagy 231 nap múlva van szüksége a pénzére

Ön dönt a betét futamidejéről, 1 hónap és 24 hónap között a RON, EUR és USD betéteknél, illetve 1 hónap és 12 hónap között a GBP, CHF és HUF betéteknél

Hogyan igényelhet rugalmas lejáratú betétet?

Jöjjön be hozzánk

Jöjjön be az OTP Bank bármely banfiókjába,
hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kérjen tájékoztatást a HelpDesk szolgáltatással a következő telefonszámon: (+4) 021 308 57 10.

HelpDesk hívása

Hasonló termékeink

Lekötött betétek

Rugalmas megoldások megtakarításai számára.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.