OTP POS számlacsomag

Vigyázzon az ügyfeleire, tegye lehetővé számukra, hogy bankkártyával is fizethessenek, mi pedig alacsonyabb költségeket kínálunk Önnek. Az OTP POS számlacsomag a legjobb megoldás a vállalkozásának.
Látogasson el a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid oldalra, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatásokat.

Több szolgáltatás is ingyenes

JUTALÉKMENTES lej alapú bankon belüli átutalások

10 ingyenes tranzakció havonta az Internet Bankon és a Mobil Bankon keresztül

Melyek az OTP POS számlacsomag előnyei?

  • Több szolgáltatás is ingyenes: folyószámla kezelés, a POS terminál beszerelése és karbantartása, a betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben, bankközi és bankon belül bevételezés, OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára;

  • JUTALÉKMENTES lej alapú bankon belüli átutalások;

  • 10 ingyenes tranzakció havonta az Internet Bankon és a Mobil Bankon keresztül indított lej alapú bankközi átutalások esetében.

Mennyi a POS terminálon végrehajtott tranzakciók után számított jutalék?

A POS terminálon végrehajtott tranzakciók jutaléka mindössze 0,70%, amennyiben a havi POS forgalom legalább 10 000 lej, illetve 0,90%, ha a havi POS forgalom kisebb 10 000 lejnél.

Kivételt képeznek a jogi személyeknek, jogi személyekkel kapcsolatos ügyfelek kategóriájába tartozó személyeknek kiadott bankkártyákkal történő tranzakciók vagy a digitalizált ételjegyekkel (elektronikus étkezési utalványok) történő fizetések, amelyek esetében a jutalék 1,80%, a havi POS forgalomtól függetlenül.

Mennyibe került az OTP POS számlacsomag?

A POS számlacsomag havidíja 30 lej.

Hogyan veheti igénybe az OTP POS számlacsomagot?

Igényelje online

Látogasson el a www.otpdirekt.ro oldalra és találja meg az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Tovább az oldalra

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba, hogy közösen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Smart Business számlacsomag

Válassza a legjobbat vállalkozásának és mi is megjutalmazzuk.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot, akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Romániánál a számlacsomagokról szóló szerződések 12 hónapos időtartamra köthetők, lejáratkor újabb 12 hónapra vonatkozó szerződéshosszabbítási lehetőséggel. Amennyiben a számlacsomag létrehozásának időpontjától számított 12 hónapon belül dönt a számlacsomag megszüntetése mellett, és nem köt szerződést egy magasabb áron jegyzett számlacsomagra, a szerződés időtartamából fennmaradó havidíjak ellenértékének kiegyenlítése szükséges.

Egy ügyfél kizárólag egy típusú számlacsomagot vehet igénybe az OTP Bank Romániánál. Ugyanakkor, a Smart Business számlacsomag kiegészítő opcióval / kiegészítő opció nélkül igényelhető egyidejűleg az OTP POS számlacsomaggal, vagy a valutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal.

Igen, a legfennebb 12 hónapja alapított startup vállalkozások számára jelentős kedvezményekkel elérhető a START-UP HERO dedikált számlacsomag, amennyiben a vállalkozás legfennebb 2 hónapja nyitott folyószámlát, és nem vett igénybe egyéb számlacsomagot.

Kiegészítő opciók bármikor hozzáadhatók a Smart Business számlacsomaghoz, amelyek így az alapcsomagról szóló szerződésben meghatározott időtartam egészében elérhetőek, ugyanakkor, egy ügyfél egyidejűleg kizárólag egy opciót igényelhet az Efficientia, Komplett és Extra opciók közül. A Smart Business számlacsomaghoz az Infó opció abban az esetben is hozzáadható, ha az ügyfél az Efficientia/ Komplett/ Extra opciókat is kiválasztotta.

A havi kezelési díj nulla minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

Az OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott lej alapú bankközi fizetési meghagyásokra, amelyek a különböző számlacsomagok által nyújtott előnyök függvényében ingyenesen érhetőek el, nem számítják fel a bank jutalékát, de felszámítják a fizetés időpontjában érvényes ReGIS/SENT jutalékot.