Start Up HERO csomag

Amennyiben még csak egy sikertörénet elején tart, és egy olyan partnerre van szüksége, amely hisz Önben és a vállalkozásában, akkor jó helyen keresgél. Válassza a Start Up HERO számlacsomagot az OTP Banktól, és számos különleges előnyben részesül, például díjemntességben az első 12 hónapban*. Ha legfeljebb két hónapja nyitott folyószámlát az OTP Banknál, és legfeljebb 12 hónapja indított startupot, akkor ez a megfelelő csomag az Ön számára.

NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára

OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára

Betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben 

Melyek a Start Up HERO számlacsomag előnyei?

  • NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára: korlátlan számú bankszámla kezelése, betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben, OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára, bankközi és bankon belüli, folyószámlát terhelő beszedések, lej alapú, Internet Bank és Smart Bank alkalmazással végrehajtott bankközi és bankon belüli kifizetések, készpénz befizetés lejben és devizában, PUSH értesítés egy felhasználó számára, keresztezett csekkek és váltók kifizetése és beszedésre történő továbbítása, Soldigo webáruház létrehozása**;

  • Hogyha nincs még számlája az OTP Bank Romániánál, a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid platform által rendelkezésére bocsátunk egy olyan számlacsomagot, amely megfelel tranzakciós tevékenységének.

* Az első 12 hónap után automatikusan áthelyezzük a Smart Business számlacsomag Efficientia opciójára.
** A Soldigo webáruház létrehozása a további előnyöket nyújtja Önnek: o 50%-os kedvezmény a Soldigo éves előfizetési díjára, amennyiben a 699 és 999 közötti termék és 6 fotó/termék opciót választja. Az első év után az ügyfélnek lehetősége nyílik a teljes évi bérletet kifizetni 50%-os kedvezménnyel, vagy választhatja a havi fizetést is, ez esetben a kedvezmény 20%.

Hogyan igényelhetem a Smart Business számlacsomagot?

Igényelje online

Látogasson el a www.otpdirekt.ro oldalra és válassza az Önnek legoptimálisabb megoldást.

Tovább az oldalra

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba, hogy közösen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Smart Business számlacsomag

Válassza a legjobbat vállalkozásának és mi is megjutalmazzuk.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Romániánál a számlacsomagokról szóló szerződések 12 hónapos időtartamra köthetők, lejáratkor újabb 12 hónapra vonatkozó szerződéshosszabbítási lehetőséggel. Amennyiben a számlacsomag létrehozásának időpontjától számított 12 hónapon belül dönt a számlacsomag megszüntetése mellett, és nem köt szerződést egy magasabb áron jegyzett számlacsomagra, a szerződés időtartamából fennmaradó havidíjak ellenértékének kiegyenlítése szükséges.

Egy ügyfél kizárólag egy típusú számlacsomagot vehet igénybe az OTP Bank Romániánál. Ugyanakkor, a Smart Business számlacsomag kiegészítő opcióval / kiegészítő opció nélkül igényelhető egyidejűleg az OTP POS számlacsomaggal, vagy a valutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal.

Igen, a legfennebb 12 hónapja alapított startup vállalkozások számára jelentős kedvezményekkel elérhető a START-UP HERO dedikált számlacsomag, amennyiben a vállalkozás legfennebb 2 hónapja nyitott folyószámlát, és nem vett igénybe egyéb számlacsomagot.

Kiegészítő opciók bármikor hozzáadhatók a Smart Business számlacsomaghoz, amelyek így az alapcsomagról szóló szerződésben meghatározott időtartam egészében elérhetőek, ugyanakkor, egy ügyfél egyidejűleg kizárólag egy opciót igényelhet az Efficientia, Komplett és Extra opciók közül. A Smart Business számlacsomaghoz az Infó opció abban az esetben is hozzáadható, ha az ügyfél az Efficientia/ Komplett/ Extra opciókat is kiválasztotta.

A havi kezelési díj nulla minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

Az OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott lej alapú bankközi fizetési meghagyásokra, amelyek a különböző számlacsomagok által nyújtott előnyök függvényében ingyenesen érhetőek el, nem számítják fel a bank jutalékát.