OTP Bank Számlacsomag valutaváltó helyek számára

Egyszerű sikeres vállalkozást működtetni, ha a szükséges eszközök is a rendelkezésére állnak. Három, válutaváltó helyek számára létrehozott számlacsomagot kínálunk Önnek, amelyekkel a szokásosnál jobb valutaárfolyamban, speciális kamatozásban, alacsonyabb jutalékokban és további előnyökben részesül.

STANDARD CSOMAG - 5,99 EUR*

±0.0100 adásvételi árfolyam-engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR folyószámlák standard kamatlába

Standard számlavezetési díj

0,30% készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

PLUS CSOMAG - 9,99 EUR*

±0.0150 adásvételi árfolyam- engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR betétek standard kamatlába***

50%-os kedvezmény a számlavezetési díjból, minden számla esetében

0,15% készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

PREMIUM CSOMAG - 14,99 EUR*

±0.0250 adásvételi árfolyam-engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR betétek standard kamatlába***

50%-os kedvezmény a számlavezetési díjból, minden számla esetében

Franco - készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

* A havidíj lejben kerül levonásra, a Román Nemzeti Bank kifizetés napján érvényes árfolyama szerint.
** A kedvezmény csak a pénztárnál végrehajtott devizaváltási műveletek esetében az EUR/RON devizapárra érvényes, és kizárólag olyan összegekre, amelyek nem haladják meg a tárgyalás pillanatában, a bank által elfogadott, tárgyalást képező minimum összeget. Más, a tárgyalás pillanatában, a bank által elfogadott, tárgyalást képező minimum összeget nem meghaladó értékű devizapárok váltása esetében megállapításra kerül egy ajánlat az EUR/RON ajánlatból nyújtott kedvezmény, valamint a bankközi valutapiac változása szerint. A tárgyalást képező minimum összeget meghaladó értékek esetében a Treasury Értékesítési Osztálytól igényelhető ajánlat.
*** Az egy hetes lekötésű betétek esetében.
**** Ez az érték kizárólag az OTP Bank Romaniánál vezetett folyószámlán keresztül végzett deviza ügyletek esetében érvényes, a devizaváltás dátumától függetlenül. Ez a díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha a készpénz felvétele előtt a váltásból származó összegek egyéb banki termékekre kerültek felhasználásra.

Hogyan igényelhetem a számlacsomagot?

Jöjjön be hozzánk

Jöjjön be az OTP bármely bankfiókjába, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kérjen tájékoztatást a HelpDesk szolgáltatással a következő telefonszámon: (+4) 021 308 57 10.

HelpDesk hívása

Hasonló termékeink

Smart Business számlacsomag

Válassza a legjobbat vállalkozásának és mi is megjutalmazzuk.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Romániánál a számlacsomagokról szóló szerződések 12 hónapos időtartamra köthetők, lejáratkor újabb 12 hónapra vonatkozó szerződéshosszabbítási lehetőséggel. Amennyiben a számlacsomag létrehozásának időpontjától számított 12 hónapon belül dönt a számlacsomag megszüntetése mellett, és nem köt szerződést egy magasabb áron jegyzett számlacsomagra, a szerződés időtartamából fennmaradó havidíjak ellenértékének kiegyenlítése szükséges.

Egy ügyfél kizárólag egy típusú számlacsomagot vehet igénybe az OTP Bank Romániánál. Ugyanakkor, a Smart Business számlacsomag kiegészítő opcióval / kiegészítő opció nélkül igényelhető egyidejűleg az OTP POS számlacsomaggal, vagy a valutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal.

Igen, a legfennebb 12 hónapja alapított startup vállalkozások számára jelentős kedvezményekkel elérhető a START-UP HERO dedikált számlacsomag, amennyiben a vállalkozás legfennebb 2 hónapja nyitott folyószámlát, és nem vett igénybe egyéb számlacsomagot.

Kiegészítő opciók bármikor hozzáadhatók a Smart Business számlacsomaghoz, amelyek így az alapcsomagról szóló szerződésben meghatározott időtartam egészében elérhetőek, ugyanakkor, egy ügyfél egyidejűleg kizárólag egy opciót igényelhet az Efficientia, Komplett és Extra opciók közül. A Smart Business számlacsomaghoz az Infó opció abban az esetben is hozzáadható, ha az ügyfél az Efficientia/ Komplett/ Extra opciókat is kiválasztotta.

A havi kezelési díj nulla minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

Az OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott lej alapú bankközi fizetési meghagyásokra, amelyek a különböző számlacsomagok által nyújtott előnyök függvényében ingyenesen érhetőek el, nem számítják fel a bank jutalékát, de felszámítják a fizetés időpontjában érvényes ReGIS/SENT jutalékot.